STOP met je oude leven!

Check of jij soms een oud leven leeft!
Er zijn vele wijzen om te leven; en veelal doen mensen dat zonder erbij na te denken en nog vaker door gewoon te doen wat de ouders voorgedaan hebben of wat de mensen om hen heen deden en doen dat na.

check je oude leven & 
vink in gedachten aan!

Wat er mis is met dat oude leven?!?
Dat oude leven vormt je op een manier die niet prettig is, maar alleen prettig lijkt. En dat wordt snel duidelijk als je gaat kijken naar de gevolgen van dat oude leven; voor jou en de mensen om je heen en de maatschappij...

Geen wonder dus dat de kranten en journaals gevuld worden met geweld, pedofilie, oorlog, diefstal, moord, haat, terrorisme, verslavingen, vandalisme, enzovoort. Die nare gevolgen horen namelijk bij dat leven; of je dat nou wilt, wist of niet!

GOD echter wil mensen eeuwig leven geven, maar zeker niet als ze gevormd worden tot al die nare daden of gedachten tot die nare daden, want GOD wil zeker geen eeuwige ellende. Vandaar dat GOD van ieder mens verwacht die bij leven een stage doorloopt waarin niet dat wereldse en egoistische uitgangspunt is, maar waarbij je begint om daar mee te stoppen cq te breken!

Stop met een levenswijze die op de dood uitloopt

Neem gewoonweg eens een moment om je te realiseren waar jij staat en waar jij zo naartoe gaat en of je dat wel gewenst vindt?!?


HOME